Deluxe Deep Dive

Dit is een XXL-portie Buffilove! maar liefst 4 een Duik in het Diepe plus 4 Coaching gesprekken (à 30 minuten telefonisch of via Skype)…en meer! Je ontvangt ook mijn Cursus Zakelijke Communicatie Engels. Deze cursus helpt je bij je voorbereiding op de sessies, ondersteunt je om je vooruitgang vast te houden en helpt je verder te leren wanneer de cursus is beëindigd. Daarnaast krijg je al mijn boeken – ‘100 Ways To Save Your Ass In English’ en ‘Rock Your English!’ plus de online cursus ‘Rock Your English! @ Home’ en mijn E-book ‘Work It!’, waarmee je maandenlang zoet bent en je blijvend te laten schitteren in het Engels.

Investering: € 5.500,- ex BTW

  1. Jij kiest het DEEP DIVE PAKKET dat het best bij je past. Mail me jouw beschikbaarheid.
  2. Je mailt me jouw voorkeuren voor wat betreft dagen en locaties (Ik kom graag naar jou toe, maar ik kan ook een ruimte boeken in Amsterdam of Den Bosch, afhankelijk van wat voor jou het handigst is).
  3. Je ontvangt een intakeformulier, dat je in ongeveer 15 minuten kunt invullen. Dit helpt mij in mijn voorbereidingen op jouw Deep Dive, zodat we iedere sessie optimaal kunnen benutten.
  4. Iedere Deep Dive is bevestigd zodra je betaling is ontvangen. Mocht je op het laatste moment willen annuleren, kan ik je geen terugbetaling geven. Maar je kunt iemand in jouw plaats laten komen als het jou niet lukt om onze afspraak na te komen. Natuurlijk kan je onze afspraak tot 2 weken van tevoren wijzigen, maar het kan zijn dat je dan even geduld moet hebben voordat we een nieuwe datum kunnen prikken.
  5. Bij alle Deep Dive sessies zijn inbegrepen: koffie/thee, lunch, een notitieboek, mijn funky, lichtgevende Buffi-love pen, notities van de sessies en opdrachten die je uitdagen en je van de straat houden tot onze volgende sessie.

Een taal leren is moeilijk voor mij, maar Buffi heeft me zoveel tools en praktische tips gegeven die ik meteen kan toepassen. Nu, na een paar Deep Dives, kan ik met vertrouwen in het Engels presenteren, zowel in binnen- als in het buitenland. Ze inspireert me!

– Jolanda, HR Director, CelaVita –

Neem de volgende stap en leer nog meer!

Masterclass korting: boek een Deep Dive Day plus een masterclass en ontvang 25% korting op je masterclassticket.