Lief,Je ziet het goed – ik schrijf deze keer gewoon in het Nederlands! Ik ben al jaren bezig met mijn nieuwsbrief en ben altijd klaar voor een nieuwe uitdaging, dus ik dacht…waarom niet een keer in het Nederlands? Ik moedig al mijn klanten aan om dingen te doen in een andere taal, dus nu ben ik aan de beurt! (Als je dit niet snapt, lees de ondertiteling aub.)

Ik ben zoals je weet een vrouw met een missie – mijn passie is iedereen te helpen met hun Engels, te laten beseffen dat leren eigenlijk heel erg leuk is, en hun Engels fresh en fabulous te maken en te houden (oops ik bedoel vers en fabuleuse, toch?), dus ik heb deze gratis video les voor je gemaakt! Mijn top 10 tips om je engelse uitspraak snel en makkelijk te verbeteren!

Klik hier… en ik zie je volgende week. Ik moet nu even mijn Nederlands gaan verbeteren omdat mijn kinderen mijn woordenschat zeer charmant beginnen te vinden! “Mamaaaaaa……’niedereen’ bestaat niet!’ (En waarom niet, eigenlijk? Ik ga wat mensen bellen….)

Tot volgende week zoete, ik wens je een week vol met Tongue Twisters! (Dat snap je beter na mijn video les!)

Wit lof (dat blijf ik zeggen),

X buffi