Hoe voorkom je taalblunders in het Engels?

11-06 – Official pressrelease (Dutch)

Hoe voorkom je taalblunders in het Engels?

Buffi Duberman heeft een missie: Nederlanders beter Engels leren

“30 Ways To Save Your Ass In English: English Vitamins! De dertig grootste taalblunders en hoe je die kunt voorkomen” is het nieuwe boek van Buffi Duberman. Het idee voor dit boek is ontstaan door vele interviews met BN’ers die vaak fouten maken in het Engels. Soms geestig, maar soms ook pijnlijk.

Buffi hierover: “Nederlanders komen vaak in contact met de Engelse taal en denken daarom over het algemeen dat ze het goed beheersen. Maar er is een groot verschil tussen verstaan en spreken. Dagelijks kom ik ongemakkelijke fouten tegen, zoals: “I learned it on school”. Ik wil Nederlanders voor dit soort fouten behoeden en ze helpen hun Engels aan te scherpen. Daarom heb ik dit boek geschreven.”

Buffi zal dit boek gaan uitbrengen in samenwerking met TenPages.com, een online crowdfundingplatform waarop talentvolle schrijvers vanaf de eerste, vers geschreven pagina’s ontdekt en gesteund worden door aandeelhouders. In hun nieuwe concept ‘Specials’ gaat TenPages.com nog een stapje verder: bezoekers kunnen een product kopen, het boek of bijvoorbeeld een masterclass Engels, in plaats van een aandeel. Op die manier steunen zij de uitgave van het boek van de auteur.

Buffi Duberman hierover: Ik heb besloten om dit boek tot stand te brengen via crowfunding omdat ik al dagelijks via social media (Twitter en Facebook) direct communiceer met mijn volgers. Dit ligt in feite in het verlengde van wat ik al doe. Voor mij is dit de ultieme manier om een nieuw product te lanceren, omdat je direct in contact bent met je kopers.”

Vanaf 11 juni is Buffi Duberman’s crowdfundingactie gelanceerd op TenPages.com: http://www.tenpages.com/specials/30-ways-to-save-your-ass-in-english

Over Buffi Duberman

Buffi Duberman is geboren in New York en coacht al meer dan de helft van haar leven mensen in het correct gebruik van de Engelse taal. Sinds twaalf jaar focust ze zich op Engels voor de muziek- en entertainmentindustrie. Ze is de persoonlijke Engelse coach van veel bekroonde artiesten zoals Blof, Within Temptation en Tim Knol: Nederlands eerste en enige ‘personal English coach’ in de muziekindustrie. Ook is ze de grondlegger van de Engelse afdeling van de internationaal erkende Fontys Rockacademie en was consultant/coach bij tv-programma’s als Idols, Starmaker, So You Wanna Be a Popstar en X-factor. Momenteel is ze naast hoofd van de Engelse afdeling op de Rockacademie ook gastdocent in Berlijn en België, Engels docent op het Albeda College in Rotterdam en Engels consultant op de Design Academy in Eindhoven.

Over TenPages.com

TenPages.com is het grootste innovatieve uitgeefplatform van Nederland. Via de website werd sinds 2010 de uitgave van tachtig boeken van beginnende schrijvers mogelijk gemaakt. Onder de naam ‘Specials’ gaat TenPages.com nu zelf boeken van bekende auteurs uitgeven via crowdfunding.

More News & Blogs

You’ll thank yourself later.  Summer’s here, and it’s the perfect time to relax, unwind, and recharge. How about recharging your English?  Flex those language muscles,...
in your calendar and in your body! My client told me recently that a simple tip I gave him made such a difference in his...
My free download will help!  Is your networking….. not working? Do you hesitate before meeting new people? Want to expand your network and grow your...