Double Deep Dive

Dit pakket bevat maar liefst 2 dagen met een persoonlijke coaching, en is inclusief lunch en pauzes, waarin we tot vijf verschillende modules behandelen, plus 2 coaching gesprekken van 30 minuten (telefonisch of via Skype). Tijdens de sessies kunnen we ons ook intensief richten op één of een paar modules – dat hangt allemaal af van de doelen en behoeften die jij aan je Engels hebt gesteld. Natuurlijk bespreken we die en stellen we die samen vast voordat de sessie begint. Je ontvangt tevens mijn e-boek ‘Work It!.

Investering: € 2.500,- ex BTW

  1. Jij kiest het DEEP DIVE PAKKET dat het best bij je past. Mail me jouw beschikbaarheid.
  2. Je mailt me jouw voorkeuren voor wat betreft dagen en locaties (Ik kom graag naar jou toe, maar ik kan ook een ruimte boeken in Amsterdam of Den Bosch, afhankelijk van wat voor jou het handigst is).
  3. Je ontvangt een intakeformulier, dat je in ongeveer 15 minuten kunt invullen. Dit helpt mij in mijn voorbereidingen op jouw Deep Dive, zodat we iedere sessie optimaal kunnen benutten.
  4. Iedere Deep Dive is bevestigd zodra je betaling is ontvangen. Mocht je op het laatste moment willen annuleren, kan ik je geen terugbetaling geven. Maar je kunt iemand in jouw plaats laten komen als het jou niet lukt om onze afspraak na te komen. Natuurlijk kan je onze afspraak tot 2 weken van tevoren wijzigen, maar het kan zijn dat je dan even geduld moet hebben voordat we een nieuwe datum kunnen prikken.
  5. Bij alle Deep Dive sessies zijn inbegrepen: koffie/thee, lunch, een notitieboek, mijn funky, lichtgevende Buffi-love pen, notities van de sessies en opdrachten die je uitdagen en je van de straat houden tot onze volgende sessie.

Van een Brits accent tot een Amerikaans accent in slechts 2 sessies – dank je wel, lieve Buffi!

– Linda de Mol, Media Personality –

Neem de volgende stap en leer nog meer!

Masterclass korting: boek een Deep Dive Day plus een masterclass en ontvang 25% korting op je masterclassticket.

E-learningkorting: boek een Deep Dive Day en ontvang 50% korting op de Business English Communication Course.