Special announcement!

[PRESS RELEASE] Buffi Duberman lanceert Songwriter’s Day!
The First Lady of English helpt aanstormend muziektalent hun Engels te verbeteren

Buffi Duberman, dé Engelse taalcoach van Nederland, lanceert Songwriter’s Day. Op 9 en 13 december zal Buffi developing artists, nieuwe artiesten die van hun passie hun werk aan het maken zijn, helpen met het verbeteren van hun Engels. Buffi geeft tijdens Songwriter’s Day persoonlijke feedback op o.a. songteksten en uitspraak. Het idee is in leven geroepen na de vele aanvragen van muziekartiesten die de First Lady of English in Nederland om hulp vroegen.

Buffi Duberman “Dit is voor mij een manier om artiesten die een beperkt budget hebben toch de kans te geven om te shinen met hun muziek. Mijn hart ligt bij muziekartiesten ; zij inspireerden mij om 16 jaar geleden te starten  met mijn bedrijf in Personal English Coaching. Mijn doel is nog steeds om Nederlandse artiesten te laten zien hoe ze nog meer kunnen rocken in het Engels.” Inmiddels is Buffi Duberman een veelgehoorde naam in de Nederlandse muziekindustrie en heeft ze gewerkt met artiesten zoals Racoon, Tim Knol, Within Temptation, Anneke van Giersbergen en Jacqueline Govaert. Vorig jaar stond ze nog op Lowlands in de Bravo tent en gaf ze daar samen met cabaretière Carolien Borgers en talloze gastmuzikanten een lange meezing-Engelse taalles.

Op Songwriter’s Day biedt Buffi haar expertise aan tegen een gereduceerd tarief, speciaal voor ambitieuze zangtalenten zonder label, waarvoor het normale tarief nog net een stap te ver is. Op deze manier wil Buffi ook bereikbaar zijn voor aanstormend talent.

Over Buffi Duberman
Ze is Engelse taalcoach, staat voor de klas en schrijft boeken (‘Rock Your English’ en ‘100 ways to save your ass in English’) en heeft daarnaast afgelopen maand voor het eerst een e-book uitgebracht genaamd ‘Work it’. Haar missie is om Nederlanders te helpen hun Engels te verbeteren. De afgelopen 16 jaar heeft ze als ‘personal English coach’ honderden personen – van BN’ers zoals Caro Emerald tot politici zoals Jan Marijnissen en CEO’s van multinationals – geholpen met het verbeteren van hun (kennis van de) Engelse taal in spraak en schrift. Daarnaast is Buffi sinds 2011 een sprekerscoach voor TedxAmsterdamWomen.

Over Songwriter’s Day
Songwriter’s day zal op 9 en 13 december plaatsvinden in Den Bosch. Er zijn 14 plekken beschikbaar. Een privésessie met Buffi is op Songwriter’s Day te boeken tegen een gereduceerd tarief van €90 (normale prijs is €180).

More News & Blogs

I have 3 simple questions for you. Millions of people around the world cannot say YES to even 1 of these questions.  You probably said...
I love this word. It’s short, it’s simple, and it’s clear. My favorite word lately has been…. NO. That’s right. I love saying ‘no’. I...
Shocking news – English people usually don’t speak Dutch. We read text through English eyes. This is often where it goes dramatically wrong – when...